Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Euro Outlet Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Brad artificial cu conuri
229 lei
Brand
Conuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dimensiuni:
150cm - 229 RON
210cm - 389 RON
180cm - 289 RON

Brad artificial cu conuri. Un model deosebil, foarte frumos si calitativ

Acest brad iti poate oferi un craciun perfect, asa cum iti doresti, alaturi de cei dragi. Sarbatorile se apropie si fiecare casa trebuie impodobita cu un frumos brad de Craciun; Bradul natural vine impreuna cu o serie de neajunsuri, de aceea acest brad artificial cu conuri este solutia perfecta; Nu face murdarie; Nu necesita ingrijire; Nu se usuca; Se poate depozita usor, strans fiind foarte compact; Este mult mai usor si include suport; Imitatia structurii pomicole a crengilor de brad, care completeaza snopul de tepi si preda bradului o naturalitate si frumusete.

Bradul Artificial cu conuri este arbustul decorativ perfect pentru toate anotimpurile, nu doar pentru perioada sarbatorilor de iarna. Brazii artificiali sunt excelente decoratiuni interioare dar, la fel de bine, pot decora gradina, terasa sau balconul dumneavoastra. O minunata imbinare intre artificial si natural, poate fi folosit atat ca si Brad de Craciun, dar si ca arbust decorativ pentru casa si gradina.

De asemenea, crengutele desi artificiale, le imita perfect pe cele naturale. Pe langa aspectul superb, mereu neschimbat, acest brad artificial decorativ mai ofera un avantaj: nu necesita intretinere ori curatenie dupa acele cazute, asa cum se intampla in cazul pomilor naturali. Este un pom decorativ incarcat cu o multime de ramuri si crengute, de foarte buna calitate.

Nu include decoratiuni suplimentare!
Pozele sunt cu caracter informativ!
Din Gura in Gura